Εταιρεία
Στη Fingerprint γνωρίζουμε πως οι ανάγκες κάθε επιχείρησης είναι μοναδικές, όπως τα ανθρώπινα δακτυλικά αποτυπώματα. Μέσα από την πολυετή εμπειρία της στον χώρο της εκτύπωσης, των λύσεων αυτοματισμού και πληροφορικής για το γραφείο, είναι πάντοτε αφοσιωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων, υψηλής ποιότητας, υπηρεσιών και προϊόντων, για την κάλυψη κάθε επαγγελματικής ανάγκης στις σχετικές κατηγορίες.
Προϊόντα Αιχμής
Αποτελώντας Επίσημο Αντιπρόσωπο Xerox, αλλά και συνεργαζόμενοι και με άλλα κορυφαία ονόματα στον χώρο της Εκτύπωσης, όπως οι εταιρίες HP, RICOH, Konica Minolta, Lexmark, MUTOH και άλλες, διαθέτουμε μία εκτεταμένη γκάμα προϊόντων σε εύρος τιμών και εξειδίκευσης εξοπλισμού και αναλωσίμων, δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για την πλέον εξειδικευμένη κάλυψη των αναγκών της δικής σας επιχείρησης σε εξοπλισμό εκτύπωσης, σάρωσης, αυτοματισμών και πληροφορικής.
Εμπεριστατωμένη
Μελέτη
Η Fingerprint έχει τη δυνατότητα να ερευνήσει σε βάθος τις απαιτήσεις της δικής σας επιχείρησης, ώστε να διασφαλίσει την κορυφαία αναλογία παραγωγικότητας - τιμής, υποσχόμενη παράλληλα κορυφαία αξιοπιστία στον χώρο των πολλαπλών εκτυπώσεων.
Ολοκληρωμένη
Υποστήριξη
Στόχος μας είναι να μας θεωρείτε κομμάτι της δικής σας επιχείρησης, ως προς την παροχή των υπηρεσιών ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης και αναλώσιμων, για τον δικό σας εξοπλισμό. Η διαθεσιμότητα, η ταχύτητα και η εξειδίκευση, είναι τρεις βασικοί άξονες που παραμένουν αδιαπραγμάτευτοι στην επαγγελματική μας υποστήριξη.
Επίσημος
Αντιπρόσωπος
Η Fingerprint αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο της διεθνούς φήμης εταιρείας Xerox, προσφέροντας κορυφαίες προτάσεις προϊόντων, εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και ολοκληρωμένη κάλυψη αναλώσιμων.
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να προετοιμάσουμε το δικό σας μηνιαίο συμβόλαιο!
Θα χαρούμε να προετοιμάσουμε την εξειδικευμένη οικονομική πρόταση για τη δική σας επιχείρηση. Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Επιλέγουν μηνιαία συμβόλαια Fingerprint
    Μας εμπιστεύονται για τις υπηρεσίες των μηνιαίων συμβολαίων μας: